About Me

Hai semua. Nama saya Hamidah bt Ahmad Yatim. Saya adalah pengedar Shaklee yang terlatih dan berdaftar. Saya telah menjalankan bisnes Shaklee dari tahun 2017 dan kini saya berada di tahap Supervisor di dalam Shaklee.

Saya berkelulusan Ijazah Kejuruteraan dan sebelum ini saya pernah bekerja di dalam sektor pembuatan selama 10 tahun. Kemudian, setelah yakin dengan pelan perniagaan Shaklee dan bonus bulanan yang konsisten, akhirnya saya memilih untuk berniaga sepenuh masa kerana “health & wellness” adalah perniagaan masa depan. Shaklee adalah syarikat yang terbaik di dalam bidang ini.

Kumpulan saya iaitu UmmiZaraEmpire kini mempunyai jaringan ahli di hampir seluruh Malaysia dan saya sentiasa berhubung dengan mereka untuk memastikan ahli-ahli saya menerima maklumat dan konsultasi yang terbaik dari saya.

Sasaran saya dalam 5 tahun dari sekarang ialah untuk membesarkan jaringan perniagaan Shaklee saya ke seluruh Malaysia dengan keahlian kumpulan melebihi 3000 ahli.

Saya yakin untuk mencapai sasaran ini kerana kumpulan kami mempunyai mentor-mentor perniagaan yang mempunyai kaedah yang advance dan terbukti telah melahirkan ribuan pemimpin perniagaan dengan sistem, pelan perniagaan dan produk yang berkesan.

Untuk sebarang maklumat dan informasi mengenai produk Shaklee mahupun peluang perniagaan, anda boleh hubungi saya

Tel : 013-5883810

Email : hamidah_ahmadyatim@yahoo.com

FB : Hamidah Ahmad