Cara Mudah Mendaftar Ahli Shaklee

Dah lama kenal dengan Shaklee atau tak pernah dengar tapi berminat nak jadi ahli? Masih tercari-cari bagaimana langkah untuk mendaftar? Tak tahu siapa nak dihubungi untuk berdaftar?

Jika YA…anda berada di halaman yang betul. Di dalam artikel ini saya akan berkongsi dengan anda bagaimana cara mudah untuk anda menjadi ahli di dalam keluarga Shaklee. Jadi, baca smpai habis tau…

2 Cara Untuk Menjadi Ahli

  1. Membuat pembayaran pendaftaran sebanyak RM65 berserta bayaran pos RM10 untuk seluruh Malaysia
  2. Membuat pembelian bernilai 200uv (bersamaan RM750) dan automatik mendapat keahlian percuma.

Cara Untuk Mendaftar

1) Secara Online

Untuk mendaftar secara online, anda boleh terus menghubungi saya (Call / SMS / Whatsapp) di nombor 013-5883810  atau klik http://www.wasap.my/60135883810/daftar ahli.

Anda juga boleh menghubungi saya melalui:

FB : Hamidah Ahmad
FB page : Kedai Vitamin Ummi
ig: vitamin.ummizara

2) Secara Offline

Anda boleh terus ke Stokis Shaklee berdekatan dan mengisi borang pendaftaran. Letakkan ID saya sebagai sponsor / upline anda. Anda akan dibekalkan terus dengan starter kit dan perlu membuat pembayaran sebanyak RM65.

3) Link pendaftaran secara terus

Anda boleh membuat pendaftaran secara terus dengan klik link di bawah, dan seterusnya klik Join Now.

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1183521

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee:

  1. Penjimatan sebanyak 20% – 25% untuk pembelian barangan Shaklee
  2. Dapat mengumpul uv (point) dari setiap pembelian
  3. Mendapat Cash Bonus jika mencapai uv point yang tertentu
  4. Berpeluang menikmati tawaran dan promosi hebat untuk Ahli Shaklee
  5. Boleh membina bisnes sendiri. Melalui group Celik Vitamin, anda akan dimasukkan ke dalam support group dengan bimbingan ekslusif dan dibekalkan tips dan bahan marketing.
  6. Berpeluang menjana pendapatan dari 3 ke 5 angka, jika diusahakan bersungguh-sungguh. 

Wah..banyak betul kelebihan bila jadi ahli ni kan. Tak kisah la untuk jadi ahli makan sendiri atau pun nak buat bisnes.

Jadi, tunggu apa lagi, jom daftar ahli Shaklee sekarang!!

Welcome to Shaklee Family!!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge