Kelebihan Mendaftar dan Menjadi Ahli Shaklee

Sejak kebelakangan ini, saya mendapat banyak pertanyaan dari rakan-rakan dan kenalan di media sosial tentang

  • Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli Shaklee
  • Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee

Ramai sebenarnya yang masih teragak-agak untuk menyertai Shaklee, tetapi selepas mencuba dan merasai kehebatan Shaklee, mereka terus jatuh cinta dan mencari cara untuk bergelar ahli Shaklee.

Banyak kelebihan-kelebihan yang anda akan dapat sekiranya anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.  Di sini saya akan kongsikan bagaimana untuk anda mendaftar dan apakah kelebihan yang akan anda perolehi.

1) Bagaimana mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee yang sah?

Anda boleh mendaftar ahli Shaklee dengan 2 cara iaitu:

  1. Membayar yuran pendaftaran sebagai ahli sebanyak RM75 (berserta pos)
  2. ATAU membeli produk Shaklee bernilai 200 UV points bersamaan RM750

2) Berapakah modal untuk menjadi ahli Shaklee?

Bayaran yuran RM75 tadi adalah untuk starter kit yang akan dipos oleh Shaklee ke rumah anda. Hanya itu sahaja modal yang diperlukan. Anda tidak memerlukan ribuan ringgit untuk menyertai Shaklee.

3) Bagaimana sekiranya nak mendaftar sendiri di cawangan Shaklee berdekatan?

Sekiranya anda ingin mendaftar sendiri, anda perlukan seorang penaja untuk berdaftar. Anda hanya gunakan ID saya 1183521 Hamidah bt Ahmad Yatim. 

Isikan borang pendaftaran dan masukkan nama dan ID saya sebagai penaja anda. Yuran untuk mendaftar di cawangan adalah RM65 sahaja. Tahniah!! sekarang anda telah menjadi ahli Shaklee yang berdaftar dan sah.

4) Apakah kelebihan menjadi Ahli Shaklee?

Apabila bergelar ahli, secara automatik anda layak mendapat harga ahli untuk semua produk Shaklee. Anda dapat berjimat hampir 20% dari harga pasaran.

Selain itu, setiap pembelian anda akan mendapat point yang tertentu dan layak mendapat bonus tunai sekiranya pembelian melebihi RM450.

Anda juga sebenarnya telah bergelar sebagai pengedar Shaklee dan boleh menjalankan bisnes Shaklee serta-merta.

5) Adakah kelas bimbingan di dalam Shaklee?

Mestilah ada! Terdapat banyak kelas-kelas dan seminar yang dijalankan untuk anda mendapatkan ilmu tentang produk dan bisnes Shaklee.

Seperti contoh, saya lahir dari kumpun Celik Vitamin (CVG). Terdapat banyak aktiviti-aktiviti yang dijalankan seperti kelas whatsapp, telegram, Facebook live dan macam-macam lagi.

Selain menggunakan media sosial, perjumpaan kelas turut dijalankan seperti kelas blog, vlog, group coaching dan sebagainya.

Kelas Success Hunter – bagaimana untuk berjaya
Coaching bersama Upline Master Adilah dan Master Fahmy
Health& Wellness Talk

6) Kenapa anda perlu sertai saya?

Saya adalah Leader dan founder untuk UMMIZARA EMPIRE di bawah seliaan CVG. Saya merupakan leader yang sangat komited, serta mempunyai matlamat yang jelas di dalam Shaklee.

Sebagai Upline anda, saya akan menjadi leader, “mak”, kawan serta rakan bisnes anda yang terbaik. Saya akan perturunkan segala  ilmu dan teknik kepada semua yang menyertai kumpulan saya.

Saya akan latih anda sehingga anda menjadi EXPERT dan BERJAYA!!

Sekiranya anda benar-benar berminat, hubungi saya segera.

Ini bukanlah satu paksaan, kerana saya dahulu pun hanya membuat bisnes Shaklee secara part time. Namun semenjak May 2018, saya telah meletakkan jawatan dan bergelar Pengedar Shaklee sepenuh masa. Dan Alhamdulillah pada Ogos 2018, saya telah berjaya menaiki tangga pertama Shaklee iaitu sebagai SUPERVISOR. 

Majoriti di dalam Shaklee adalah ibu-ibu surirumah, namun mereka berjaya menjana pendapatan 4 ke 5 angka sebulan. Tiada alasan untuk anda Berjaya di dalam Shaklee.

Jadi hubungi saya segera dan sertailah kumpulan kami yang sangat happening dan saling menyokong antara satu sama lain.

Hamidah

Call/ SMS/ Whatsapp : 013-5883810

Facebook : Hamidah Ahmad

FB Page : Kedai Vitamin Ummi

Instagram : Vitamin.Ummizara

Blog : vitamin-ummizara.blogspot

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge