Pengedar Shaklee Kamunting, Taiping dan Bagan Serai

Hai semua..Nama saya Hamidah bt Ahmad Yatim. Saya adalah Pengedar Sah Shaklee untuk kawasan Kamunting, Taiping, Bagan Serai serta kawasan-kawasan sekitarnya. Saya berumur 34 tahun dan kini menjadi Pengedar Shaklee secara Full Time. Saya boleh dihubungi di talian 013-5883810. Saya menyediakan perkhidmatan COD untuk kawasan Kamunting, Taiping, Simpang, Selinsing, Semanggol dan Bagan Serai. Manakala perkhidmatan pos disediakan untuk seluruh Malaysia termasuk Singapore, Brunei dan Indonesia.

Continue Reading

Bisnes Online Yang Mudah Untuk Pelajar Universiti

Zaman sekarang ni, semua orang nak berbisnes, semua orang nak cari duit lebih. Tak ketinggalan pelajar-pelajar universiti yang sememangnya memerlukan duit yang banyak ketika masih belajar. Bagi anak-anak muda ini, semestinya pilihan online dan dropship menjadi pilihan utama mereka. Jadi hari ni saya nak kongsikan tentang bisnes online yang sangat mudah dan pastinya menguntungkan khas untuk pelajar-pelajar universiti.

Continue Reading

5 Langkah Untuk Berjaya Di Dalam Bisnes Shaklee

Di dalam entri sebelum ini, saya telah kongsikan langkah permulaan jika anda berminat untuk membuat bisnes dengan Shaklee. Ada 3 langkah iaitu, pilih kumpulan yang betul, daftar dengan pengedar yang aktif dan terakhir, kutip ilmu dan sentiasa bertanya. Anda boleh baca selanjutnya DI SINI. Di dalam entri ini pula, saya ingin kongsikan 5 langkah yang perlu anda buat untuk memastikan bisnes Shaklee anda berjaya. Jom kita baca apa langkah-langkah tersebut.

Continue Reading

8 Kelebihan Bisnes Shaklee

Anda dah mendaftar sebagai ahli Shaklee? Jika ya, pernahkah anda terfikir untuk menjadikan Shaklee ini sebagai sumber pendapatan? Saya pasti di dalam keadaan ekonomi sekarang, rata-rata daripada kita memerlukan duit tambahan untuk menampung keperluan keluarga. Banyak cabang perniagaan yang anda boleh ceburi, namun di dalam artikel ini saya akan kongsikan dengan anda 8 kelebihan jika anda menjalankan bisnes Shaklee.

Continue Reading

Cara Memulakan Bisnes Shaklee Dengan Betul

Hai semua..saya pasti anda yang sedang membaca artikel ini pasti sedang mencari-cari idea untuk menambahkan pendapatan dengan mudah. Tahniah kerana anda berada di tempat yang betul. Di sini saya akan berkongsi bagaimana anda boleh menambahkan duit poket melalui bisnes yang menjamin keuntungan iaitu Shaklee. Jom kita lihat bagaimana cara untuk anda memulakan bisnes Shaklee ini.

Continue Reading

4 Sebab Kenapa Anda Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

Hai semua..anda dah mendaftar ahli Shaklee? Jika anda pengguna tegar Shaklee, saya yakin anda pasti dah mendaftar kan. Kalau belum…boleh baca link ini untuk mengetahui bagaimana cara nak mendaftar..READ HERE

Sebenarnya menjadi ahli Shaklee ni banyak kelebihan tau, tak kisah lah anda mendaftar sebagai ahli makan sendiri atau pun untuk buat bisnes. Jadi hari ni saya nak kongsikan apa 4 SEBAB UTAMA kenapa anda PERLU MENDAFTAR AHLI SHAKLEE.

Continue Reading

Cara Mudah Mendaftar Ahli Shaklee

Dah lama kenal dengan Shaklee atau tak pernah dengar tapi berminat nak jadi ahli? Masih tercari-cari bagaimana langkah untuk mendaftar? Tak tahu siapa nak dihubungi untuk berdaftar?

Jika YA…anda berada di halaman yang betul. Di dalam artikel ini saya akan berkongsi dengan anda bagaimana cara mudah untuk anda menjadi ahli di dalam keluarga Shaklee. Jadi, baca smpai habis tau…

Continue Reading